Хотел "Свети Димитър"

Семеен хотел "Свети Димитър" е открит за посетители през 2008 година и предлага най- добрите условия за пълноценна почивка. Разположен е в курортната част на Приморско, само на 200м от лазурният морски бряг и на 500м от центъра на града изпъстрен с безброй кокетни кафенета, ресторанти и  магазини. Стаите и апартаментите са уютно обзаведени и разполагат с телефон, кабелна телевизия, климатик, самостоятелен санитарен възел и тераса. На разположение на гостите на хотела са денонощна рецепция, лоби бар, ресторант, магазин за сувенири,  плувен басейн, СПА център, интернет- клуб, билярд и др.

Хотел "Свети Димитър" - незабравима ваканция на морския бряг...

За Вашата пълноценна почивка  СПА центъра към хотел " Св. Димитър" предлага:

  • Освежаващ плувен басейн
  • Модерно оборудвана фитнес зала
  • Сауна
  • Кабинет за масажи

Семеен хотел „Свети Димитър”  е разположен на главната улица „Иглика”, която води към широката ивица на Северния плаж на гр. Приморско и плаж „Перла”. Хотелът се намира само на 5 минути от плажа и на 10 мин. от централната част на градчето. Далеч от шума, но близо до всички забавления които предлага Приморско и близо до морето, това прави идеалната локация за избор на почивка.


Забележителности в околността

Беклик таш – Бегликташ е тракийско светилище. Камъните са наредени така,че древните хора населващи това място са го използвали освен като светилище,а и като часовник и календар. Доста е голямо и има много интересни скали. Между две големи скали има процеп , който изглежда много тесен , но все пак може да се мини през него. Говори се , че който мине през процепа и излезе от другия му край са му опростени всички грехове. 2,7км. От Приморско.

Лъвска глава – е едно уникално произведение на природата, представлява скално образование във формата на лъвска глава, Лъвската глава е природен феномен, образувана е от напукване на скалите, надвиснали над река Ропотамо. На около 2,5км. От Приморско.

Река Ропотамо и Резерват Ропотамо - Разнообразието от флората и фауната, красивите скалисти образувания, чистата природа това можете да видите тук. Гледката на сливането на реката с Черно море е удивителна, изведнъж реката свършва и навлизате в необятната шир на Черно море. Резерват Ропотамо е защитен обект, създаден с цел да се запазят редките и застрашени от изчезване или унищожение растителни и животински видове. Той е много ценен природен обект не само за нашата страна, но и с международно значение.

keyboard_arrow_up